Työn tehokkuutta ja jopa 25 % kustannussäästöt elinkaaripalveluiden avulla

Hyödynnä G30-ketjun asiantuntemus laitteista ja järjestelmistä hallitaksesi niiden elinkaarta parhaalla mahdollisella tavalla.

1 Määrittely ja suunnittelu – mahdollisuus tehdä oikeita valintoja

Käymme läpi mahdolliset riskit ja määrittelemme yhdessä yrityksen tuottavuutta ja kehitystä parhaiten tukevat päätelaiteratkaisut. Tunnistamme eri tyyppiset käyttäjäryhmät ja etsimme heille sopivat työkalut.

Työpöydän ääressä tietokoneella pääasiassa työskentelevät arvostavat mukavuutta ja ergonomiaa. Näitä ominaisuuksia löytyy mm. Dell Optiplex 5000 -sarjasta.

 

Paljon työssään liikkuvat arvostavat keveyttä ja toimivia yhteyksiä. Esimerkiksi Latitude 2-in-1 tarjoaa tabletin ja kannettavan yhdistelmän tarvittavine lisävarusteineen.

2 Asennus ja integrointi – laitteet käyttöön nopeasti

Asennamme laitteet ja ohjelmistot käyttövalmiiksi ja koulutamme niiden käyttöön. Käyttöönottoaikaa voidaan näin olennaisesti nopeuttaa. Käyttöönottotapa voidaan valita yrityksen koon ja toimintaympäristön mukaan.

 

3 Ylläpito ja huolto – virtaviivaista eniten kustannuksia vaativaa vaihetta

Käytön aikaiset korjaus- ja huoltotoimet, tietoturvapäivitykset ja laajennukset toteutetaan kustannustehokkaasti ja mahdollisimman virtaviivaisesti. Käytettävissä on erilaisia ratkaisuja mm. aikaavievien vaiheiden automatisointiin ja ongelmatilanteiden ennakointiin.

 

4 Kierrätys ja ohjaus uudelleenkäyttöön – hyödynnä käyttökelpoiset laitteet

Päätelaitteen käyttöiän päättyessä ne tyhjennetään datasta ja käyttäjätiedoista tietoturvallisesti ja ohjataan joko kierrätykseen tai jälkimarkkinaan. Käyttäjille tämä tarkoittaa keskeytymätöntä tuottavaa työtä ilman katkoja.

 

Rahoitus

Dell Financial Services tarjoaa etuja ja mahdollisuuksia, joiden ansiosta pystyt helpommin hyödyntämään rahoitusprosessia. Skaalautuvista leasing-vaihtoehdoista löytyy sopiva jokaiselle yritykselle.

Miten elinkaaripalvelut hyödyttäisivät sinun yritystäsi?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!