Samsung semi-outdoor info- ja mainosnäytöt

 
Esitä sisältöä joka huomataan

Samsungin näytöillä modernisoit tilat näyttävästi. Erittäin kirkkaat digitaaliset näytöt tarjoavat uusia markkinointi- ja myyntimahdollisuuksia. OMN-D-sarjassa näyttöruudut ovat näytön kummallakin puolella. Kaksoisnäyttöjen ansiosta vähittäiskaupat, pankit ja pikaruokaravintolat voivat maksimoida mainonnan sekä viestinnän. Ikkunaan päin avautuvassa näytössä visuaaliset kuvat ovat kirkkaita valaistusolosuhteista huolimatta ja houkuttelevat viesteillään ohikulkijoita myymälään. Vastaavasti sisätiloissa näkyvät näytöt parantavat ostokokemusta, edistävät myyntiä ja mahdollistavat lisämyynnin. Näyttöjen tyylikäs muotoilu luo viimeistellyn ilmeen ja tarjoaa joustavuutta myymäläsuunnitteluun. Näytön kompakti ohut koko, ainoastaan 54,5 mm syvyys, tekee siitä luonnollisen osan myymälän sisustusta. 

 

 tärkeimmät ominaisuudet

* Erittäin kirkas kuva korostaen sisältöjä valaistusolosuhteista huolimatta.

* Ohut ja viimeistelty design integroituu saumattomasti mihin tahansa näyteikkunaan

* Helppoa sisällönhallintaa integroidulla hallintaratkaisulla

* Kaksi vaihtoehtoa – yksi tai kaksipuolinen näyttö –  yritysten tarpeiden mukaan

 
 
erinomainen näkyvyys ja kirkkaus

Toisin kuin perinteinen Digital Signage, OMN-sarja näyttää erinomaista sisältöä ulkoilmaolosuhteista riippumatta. Kaksoisnäytöillä esität kirkasta sisältöä. Näyttö pysyy terävänä ja kirkkaana, mikä tuottaa tinkimättömän kuvan. OMN-D-sarjan kaksipuolisessa näytössä on kummallakin puolella säädettävä oma käyttöympäristö. Ikkunaan päin olevan näytön 3000nit: n kirkkaus ja suuri kontrastisuhde 5000:1 auttaa ylläpitämään kuvan eheyttä auringonvalosta riippumatta. 

 

monipuoliset asennusvaihtoehdot

OMN-D-sarjan näytöillä on useita vaihtoehtoja asennuksen suhteen. Ohut ja nykyaikainen näyttö integroituu saumattomasti mihin tahansa näyttöikkunaan. Voit asentaa ne helposti joko telineeseen tai kiinnittää kattoon. Tyylikäs kapea muotoilu ja huoliteltu ulkonäkö saa viimeistellyn lopputuloksen piilotetun yläkannen ja kaapeleiden sijoittelun ansiosta. 

 

 
 
kompakti kokonaisuus – hyödy enemmän

 

Samsungin OMN-D-sarjan kaksoisnäyttöjen avulla säästät laitteiden asennuskustannuksissa sekä parannat toiminnan tehokkuutta verrattuna kahden erillisen näytön asentamiseen. 

Innovatiivisen suunnittelun ja  ohuen muotoilun ansiosta OMN -sarjan näytöt soveltuvat myymälöiden ikkunoihin erinomaisesti eivätkä näin häiritse asiakkaan ostokokemusta.

Näyttö on helppo kytkeä yhdellä sähköjohdolla ja LAN-kaapelilla, mikä vähentää huomattavasti johtosotkua ja lisää energiatehokkuutta.

 

 

 

tutustu ja lue lisää Samsung OMN-D-sarjan kaksoisnäytöistä

 

lataa tuote-esite