Samsung Galaxy S10e | S10 | S10+

 
Uuden sukupolven Galaxy erottuu edukseen

Samsung esittelee 10 vuoden mullistavien innovaatioiden tuloksen – uuden sukupolven Samsung Galaxy S10e, S10 ja S10+. Täysin omaa luokkaansa olevan puhelimen. Viimeisen 10 vuoden aikana Samsung on julkaissut joka vuosi entistä kehittyneemmän, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustetun uuden Galaxy S -mallin.

Puhelimen käyttötavat ja tarpeet ovat muuttuneet 10 vuoden aikana. Nykyään puhelin on luonnollinen ja entistä erottamattomampi osa jokapäiväistä elämää, ei vain viestintäväline. Niinpä vaatimuksetkin ovat kasvaneet. Puhelimelta vaaditaan paljon niin nopeuden, kapasiteetin, näyttöominaisuuksien, kameran kuin turvallisuudenkin suhteen.

Uusi Galaxy S10 täyttää vaatimukset – ja pystyy vieläkin parempaan. Kymmenes Galaxy S on puhelin, joka erottuu joukosta. Ero näkyy otetuissa kuvissa, niiden katselukokemuksessa sekä sisällön suojauksessa. Langaton virranjako mahdollistaa esimerkiksi Samsungin langattomien kuulokkeiden tai älykellojen lataamisen suoraan Galaxy S10 -puhelimen päällä.

 

Tutustu ja vertaa s10E, S10 JA S10+ -PUHELIMIEN TEKNISIIN OMINAISUUKSIIN

Uudesta Galaxy S10:stä on kolme eri mallia: Galaxy S10e tasaisella näytöllä, Galaxy S10 Infinity-näytöllä ja Galaxy S10+ suuremmalla Infinitynäytöllä sekä kehittyneemmällä selfie-kameralla.

 
Samsung Galaxy S10 massasta erottavat Kohokohdat:

* Elokuvateatterimaisen tuntuman antava näyttö, joka mukautuu automaattisesti valaistusolosuhteisiin ympärilläsi ja optimoi värisävyt dynaamisesti ruudun sisällön mukaan. Nauti kuvista, videoista, pelaamisesta niin sisällä kuin ulkona. 

*Ammattitason kuvia älykkäämmällä kameralla: älykäs kuvankäsittely, automaattinen kohteen tunnistus sekä älykäs kuvausavustaja tuovat lisäksi uusia ulottuvuuksia entistä tarkemman, upeamman ja ammattimaisemman lopputuloksen saamiseksi.

*Älykäs akku auttaa jaksamaan koko päivän. Virranhallinta jopa 24 tunniksi.

*Virtaa jaettavaksi asti. Akun langaton Wireless PowerShare –  jakotoiminto antaa mahdollisuuden jakaa virtaa toisille laitteille. Nopean 2.0-version langattoman latauksen ansiosta akkusi latautuu täyteen entistä nopeammin.

*Korkeimman tason turvallisuutta. Galaxy S10 ja S10+ -malleissa on uusi näyttöön upotettu, ultraääntä käyttävä sormenjälkilukija. Se pitää puhelimen sisällön suojattuna ja tunnistaa sormenjäljen, vaikka sormi tai näyttö olisi kostea tai likainen.

 

 

ÄLYPUHELIN ÄLYKKÄÄLLÄ NÄYTÖLLÄ 

Elokuvateatterimaisen tuntuman antava näyttö varmistaa todenmukaiset värit ja kontrastit jokaisessa kuvassa – myös pimeissä kohtauksissa. Yhdessä stereokaiuttimien ja Dolby Atmos -äänentoiston kanssa voit todella uppoutua elämyksiin. Nauti kuvista, videoista ja pelaamisesta entistä todentuntuisempina.

Etukameran vaatiessa vain pienen alueen, näyttö kattaa lähes koko puhelimen. Siinä ei ole häiritseviä koloja tai painikkeita, antaen parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

Uusi One UI -käyttöliittymä helpottaa käyttöä yhdellä kädellä keskittämällä toimintopainikkeet näytön alaosaan. Kyse on pienistä, mutta todella fiksuista muutoksista.

 

 

 
Wireless PowerShare – virtaa riittää jaettavaksikin

Uusi Galaxy S10 on edeltäjiään kevyempi ja ohuempi, vaikka sen akkukapasiteetti ja teho ovat entistä suuremmat. Akku kestää pidempään, kun puhelin osaa säästää virtaa itse automaattisesti.

Samsung S10e, S10 ja S10+ -malleja on kehitetty myös niin, että voit jakaa akkuvirtaa muille Qi-sertifioiduille laitteille – langattoman laturin tapaan. Et tarvitse johtoja – laita vain toinen laite puhelimesi päälle. Voit auttaa ystävää hädässä tai ladata kuulokkeesi missä tahansa.