Galaxy S10:n taustalla on matkapuhelinten mahdollisuuksien 10-vuotinen kehitys. Ihanteellinen valinta työpäivän helpottamiseen ja täysin omaa luokkaansa oleva puhelin - uuden sukupolven Samsung Galaxy S10e, S10 ja S10+.

Uuden sukupolven Galaxy erottuu edukseen

 

Puhelimen käyttötavat ja tarpeet ovat muuttuneet 10 vuoden aikana. Työelämä on kiireistä ja vaatii aina yhteyksiä, joten tarvitaan hyvät työkalut.  Nykyään puhelin on luonnollinen ja entistä erottamattomampi osa jokapäiväistä elämää, ei vain viestintäväline. Vaatimukset ovat kasvaneet ja puhelimelta vaaditaan paljon niin nopeuden, kapasiteetin, näyttöominaisuuksien, kameran kuin turvallisuudenkin suhteen.  Omat ja yrityksesi tarpeet täyttävä puhelin on välttämätön.

Kymmenes Galaxy S on puhelin, joka erottuu joukosta. Ero näkyy otetuissa kuvissa, niiden katselukokemuksessa sekä sisällön suojauksessa. Puhelimilla on tietokoneen kaltainen käyttöympäristö. Voit aloittaa työnteon missä ja milloin tahansa. Kun liität puhelimen näyttöön DeX-johdolla tai HDMI-adapterilla, älypuhelimesi tarjoaa tietokoneen kaltaisen käyttökokemuksen. Kehitä toimintaa turvallisesti Samsungin tietoturvaratkaisuilla ja laitekokoonpanoilla. Säännölliset päivitykset tehostavat ja helpottavat koko organisaation kaikkien puhelinten hallintaa. Uuden sukupolven Galaxy on ihanteellinen valinta työpäivän helpottamiseen. Siinä on tehokas akku, joka kestää koko päivän – ja älykäs järjestelmä, joka optimoi puhelimen yhteyksien nopeuttamiseksi ja virran säästämiseksi. Nyt voit saada enemmän aikaan nopeammin.

Vahvempaa suorituskykyä ja  tietoturvaa

 

Työskentele tehokkaasti Galaxy S10e:n, S10:n ja S10+:n avulla. Puhelimessa on reilusti RAM-muistia, joten se toimii sujuvasti myös tarkastellessasi suuria asiakirjoja tai osallistuessasi videokokoukseen. Tallennustilaa on jopa 1 teratavu, jota voidaan laajentaa vielä 512 Gt microSD-kortilla.

Galaxy S10-mallit tarjoavat myös seuraavan sukupolven yhteyksiä. Älykkäät Wi-Fi-yhteydet ovat nopeampia Wi-Fi 6 -tekniikalla. Yhteydet ovat luotettavia ja turvallisia julkisissakin verkoissa.

Galaxy S10 -malleissa on uusi näyttöön upotettu, ultraääntä käyttävä sormenjälkilukija. Se tunnistaa sormenjälkesi muodot suoraan näytön lasilta. Uusi tekniikka merkitsee parempaa tietoturvaa, ja pääset heti käsiksi tärkeisiin tiedostoihisi. Vaivaton tapa varmistaa, että tärkeät tiedot eivät joudu vääriin käsiin.

 Älypuhelin älykkäällä näytöllä

 

Tee töitä fiksummin älykkäämmällä puhelimella. Infinity-O-näytön ansiosta voit työskennellä ilman häiriöitä.  Se sopii hienosti asiakirjojen katseluun tai muokkaamiseen ollessasi liikkeellä. Voit myös helposti käyttää useampaa sovellusta rinnakkain.  Nauti kuvista, videoista ja pelaamisesta entistä todentuntuisempina.

Etukameran vaatiessa vain pienen alueen, näyttö kattaa lähes koko puhelimen. Siinä ei ole häiritseviä koloja tai painikkeita, antaen parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

Uusi One UI -käyttöliittymä helpottaa käyttöä yhdellä kädellä keskittämällä toimintopainikkeet näytön alaosaan. Koska sormenjälkitunnistin on sijoitettu näyttöön, voit avata puhelimen lukituksen helposti ja nopeasti kaikissa työympäristöissä. Kyse on pienistä, mutta todella fiksuista muutoksista.

 

Wireless Powershare – virtaa riittää jaettavaksikin

 

Uusi Galaxy S10 on edeltäjiään kevyempi ja ohuempi, vaikka sen akkukapasiteetti ja teho ovat entistä suuremmat. Galaxy S10+:n akkukapasiteetti on peräti 4 100 mAh, joten se riittää pitkiksi ja kiireisiksi työpäiviksi. Akku kestää myös pidempään, kun puhelin osaa säästää virtaa itse automaattisesti.

Samsung S10e, S10 ja S10+ -malleja on kehitetty myös niin, että voit jakaa akkuvirtaa muille Qi-sertifioiduille laitteille – langattoman laturin tapaan. Et tarvitse johtoja – laita vain toinen laite puhelimesi päälle. Voit auttaa ystävää hädässä tai ladata kuulokkeesi missä tahansa.

 

Tutusta ja vertaa S10E, S10 JA S10+ -puhelimien teknisiin ominaisuuksiin

 

Uudesta Galaxy S10:stä on kolme eri mallia: Galaxy S10e tasaisella näytöllä, Galaxy S10 Infinity-näytöllä ja Galaxy S10+ suuremmalla Infinitynäytöllä sekä kehittyneemmällä selfie-kameralla.

Haluatko lisätietoja? Katso lähin jälleenmyyjäsi

G30 Ketju