Galaxy Note10 ja Note10+ nousevat nyt aivan uudelle tasolle tehossa, suorituskyvyssä ja tietoturvassa. Kaikki on pakattu samaan laitteeseen, joka on ehdoton valinta henkilöille, jotka haluavat tehdä sellaisia asioita, mihin muut puhelimet eivät pysty. Galaxy Note10 sopii monipuolisesti sekä työ- että viihdekäyttöön. Note10+ ei olekaan pelkästään puhelin se ajaa asiansa myös tietokoneena, pelikonsolina, muistikirjana, sekä kuvien ja videoiden editointilaitteena.

Paranna tuottavuuttasi tehokkaalla älypuhelimella.

 

Galaxy Note -sarjan puhelimet on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön henkilöille, jotka haluavat koota kaikki työhön ja arkeen liittyvät asiat puhelimeensa. Puhelin on tärkeä työnteossa, eikä tuottavuus saa kärsiä käyttökatkoksista tai laitteiden tehottomuudesta. Galaxy Note10+ on erinomainen älypuhelin ja ihanteellinen valinta työpäivän helpottamiseen.Se on lisäksi tyylikäs, tehokas, ja varustettu sekä erinomaisella näytöllä että myös hyvällä kamerakokonaisuudella. Galaxy Note10 täyttää yksinkertaisesti kovimmatkin vaatimukset ja tarjoaa tehoa kompaktissa koossa.

Tehokkaampi ja tehokkain

 

Nyt voit valita ensimmäistä kertaa kahdesta eri Note-koosta. Samsungin Galaxy Note -sarjassa on tarjolla Infinity-O-näytöllä kompaktimpi 6,3” Galaxy Note10 sekä suurempi 6,8” Galaxy Note10+. Kummankin mallin tyylikkyys muodostuu designin lisäksi ensiluokkaisista materiaaleista, kiillotetusta metallista ja lasista. Tämän lisäksi puhelin on vaikuttavan ohut vain 7,9 mm paksu. Puhelimen ohut ja ergonominen muotoilu tekevät sen käsittelystä miellyttävää, jotta voit keskittyä tuottavaan työskentelyyn.

Tallennustilaa kuin tietokoneella

 

Galaxy Note10 ja Note10+ tarjoavat mullistavia tallennusmahdollisuuksia, jotta voit pitää kaikki tärkeät tiedostot mukanasi.  512 Gt:n sisäinen tallennustila – ja tarvittaessa voit lisätä vielä 1 teratavun tilaa. Galaxy Note10 ja Note10+ on suunniteltu toimimaan vaikuttavalla nopeudella. Niissä on tehokas suoritin ja suuri RAM-muisti sekä reilusti tallennustilaa. Puhelimen 7 nm:n tehokas suoritin ja 12 Gt:n RAM-muisti varmistavat, että työt sujuvat niin nopeasti kuin mihin itse pystyt. Link to Windows synkronoi uusimmat kuvat, viestit ja ilmoitukset puhelimeltasi PC-tietokoneelle. Näytön peilaus antaa mahdollisuuden keskittyä tietokoneella tehtävään työhön samalla, kun pidät silmällä, mitä puhelimella tapahtuu. OneDrive antaa myös mahdollisuuden tallentaa, suojata, varmuuskopioida, jakaa ja käyttää tiedostoja miltä tahansa muulta laitteelta ja mistä tahansa.

Korkeamman tason tietoturvaa

 

Teknologian edistysaskeleet ovat antaneet meille mahdollisuuden olla yhteyksissä vaikka vuorokauden ympäri, mutta jatkuviin yhteyksiin liittyy myös suurempia haavoittuvuuksia. Galaxy Note10 ja Note10+ auttavat suojaamaan arkaluontoisia tietoja tietomurroilta ja haittaohjelmilta sisäisillä tietoturvamekanismeilla. Samsung Knox -tietoturva antaa laitteelle monitasoista suojaa laitteistotasolta alkaen. Käytössä on myös suojattu Secure Folder -kansio, joka pitää kaikkein arkaluontaisimmat tietosi erillään kaikesta muusta. Ammattilaistason tekninen tuki ja Knox-ratkaisut varmistavat, että puhelin on heti valmiina käyttöön.

Koko päivän käytössä kestävä puhelin

 

Galaxy Note10+:n akku kestää pidempään, sillä puhelin oppii päivittäiset käyttötottumukset. Puhelin säästää virtaa sammuttamalla toiminnot, joita ei käytetä. Kun tarvitaan lisävirtaa puhelimen pikalataus kestää vain 30min ja sillä saa virtaa jopa yhdeksi vuorokaudeksi.

Laadukkaita videoita ja valokuvia

 

Tallenna yksityiskohdat juuri niin kuin ne näet, olitpa kokoushuoneessa tai ulkona kentällä. Galaxy Note10+:n viiden ammattilaistasoisen kameran järjestelmä mukautuu ympäristön valaistukseen, pitää videokuvan tärinättömänä Super Steady -toiminnolla ja antaa mahdollisuuden zoomata äänen kohtaan, josta haluat äänen kuuluvan paremmin. Kun olet kuvannut valmiiksi, voit editoida kuvia ja videoita puhelimen sisäisellä editointiohjelmistolla, lisätä musiikkia, kuvatekstejä ja jopa S Pen -piirroksia. Saat myös bokeh-efektin jopa videoihin. Pystyt säätämään syväterävyyttä ja taustahäivytystä ja saat näin haluamasi kohteen tarkaksi videolla.

Muuttaa muistiinpanot tekstiasiakirjaksi

 

Voit kirjoittaa omalla käsialallasi suoraan näytölle S Pen -kynällä. Kynän avulla ilmaiset itseäsi nopeammin ja tarkemmin. Kynä on kätevästi puhelimen sisällä. Galaxy Note10 antaa mahdollisuuden tehdä muistiinpanoja, luonnoksia ja piirroksia – koska tahansa avaamatta mitään sovellusta. Nopeat ja huolimattomatkin muistiinpanot muuttuvat helposti luettavaksi ja jaettavaksi asiakirjaksi. Kynässä on myös Bluetooth ja liikeanturi, joten voit käyttää sitä esityksissäsi ja kauko-ohjata sillä puhelimen kameraa.

Galaxy Note10+:n erot Galaxy Note10:stä

 

Suurempi koko:
mitat 162,3 x 77,2 x 7,9 vs. 151 x 71,8 x 7,9 millimetriä ja paino 196 vs. 168 grammaa

Suurempi ja tarkempi näyttö:
koko 6,8 vs. 6,3 tuumaa ja tarkkuus 3040×1440 vs. 2280×1080 pikseliä, pikselitiheys 498 vs. 401 pikseliä tuumaa kohti

Lisänä neljäntenä takakamerana 3D ToF -syvyyskamera

Enemmän RAM-käyttömuistia, 12 vs. 8 gigatavua

Saatavilla 256 gigatavun lisäksi myös 512 gigatavun tallennusmuistilla

Lisänä microSD-muistikorttipaikka

Suurempi akku, 4 300 vs. 3 500 milliampeerituntia

Tuki tehokkaammalle pikalaturille, 45 vs. 25 wattia

Tuki tehokkaammalle langattomalle lataukselle, 15 vs. 12 wattia

 

Haluatko lisätietoja? Katso lähin jälleenmyyjäsi

G30 Ketju