Samsung Flip

Piirrä, kirjoita ja inspiroi uusia ideoita

Nauti perinteisen kirjoittamisen tutusta tuntumasta monipuolisessa digitaalisessa muodossa, käyttäen eri värejä, tyylejä ja leveyksiä. Jopa 4 henkilöä voi kirjoittaa samanaikaisesti käyttäen mitä tahansa kirjoitusvälinettä.

Yhteistä sisältöä ja monipuoliset liitännät

Touch Out Control -toiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden synkronoida omat laitteensa Flip-näytölle reaaliaikaista katselua ja hallintaa varten. Flip-näytöllä tehdyt muutokset siirtyvät automaattisesti käyttäjien omille laitteille ja päinvastoin, joten kaikki sujuu tehokkaasti.

*Touch Out Control on käytettävissä Touch USB -liitännällä tai UIBC-liitetyillä Android-mobiililaitteilla (2016 tai uudempi) sekä Windows 10 -tietokoneilla.

Samsung Flip tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja täysin synkronoituja yhteistyömahdollisuuksia monipuolisin liitännöin. Omat laitteet voidaan liittää näyttöön niin, että vuorovaikutteista sisältöä voidaan katsella, kommentoida ja jakaa yhdessä.

Kirjoita mille tahansa taustalle

Samsung Flip antaa käyttäjien kirjoittaa mille tahansa taustakuvalle. Painamalla muistiinpanon kerrospainiketta käyttäjät voivat kirjoittaa milloin tahansa ja mihin kohtaan tahansa näkyvissä olevaan sisältöön ilman, että se vaikuttaa alkuperäiseen kerrokseen.

Kätevä kokousmuistiinpanojen jako

Kokouksen jälkeen muistiinpanot voidaan jakaa mukana olleille ja muille kollegoille. Siten muistiinpanoja ei tarvitse kirjoittaa käsin. Tärkeät keskustelut ja sisältö tallentuvat Flip-näytölle reaaliaikaisesti ja ne voidaan jakaa helposti mobiililaitteille ja digitaalisten kanavien kautta.

Haluatko lisätietoja? Katso lähin jälleenmyyjäsi.

G30 Ketju