Samsung Flip 85

Seuraavan sukupolven digitaalinen alusta

Samsung Flip WM85R vasta modernien yrityksien ja oppilaitoksien digitaalisiin vaatimuksiin. Flip on helppokäyttöinen digitaalinen valotaulu suurella 85-tuumaisella UHD-näytöllä.

Se sisältää sekä kynä- että sivellintilan, monia eri liitäntöjä ja lukuisia käteviä ominaisuuksia.

Seuraavan sukupolven digitaalialusta

Samsung Flip on intuitiivinen ja helppokäyttöinen digitaalinen valotaulu, joka vastaa nykypäivän kokous- ja opetusvälinetarpeisiin. Kokoustaminen ja opetus  on maailmanlaajuisessa murroksessa, ja perinteiset kokous- ja opetusvälineet ovat korvautumassa interaktiivisemmilla ja osallistavammilla virtuaaliratkaisuilla.

Samsung Flip WM85R on optimoitu vastaamaan nykyisiä digitaalisia vaatimuksia. Kokoukseen tai opetukseen  osallistuvien mielenkiintoa on helppo pitää yllä intuitiivisella Flip-valotaulla, joka sopii niin muistiinpanojen, merkintöjen  kuin piirrosten tekemiseen.

Suuri näyttö lisää kokemuksen immersiivisyyttä ja mahdollistaa jopa 4 hengen samanaikaisen kirjoittamisen, kosketuksella toimivan laitesynkronoinnin , monipuolisen kuvankäsittelyn ja vahvan suojauksen 6-numeroisella lukituksella.

Monta eri liitäntävaihtoehtoa ja synkronoitu näyttö

Liitäntävaihtoehtoja on paljon (USB,HDMI, DP, NFC, OPS) ja yhteyden voi luoda monilla eri laitteilla.  Esityksen aikana Flip toimii saumattomasti taustalla ja antaa esittäjän keskittyä kokousosallistujiin.

Esittäjä voi yhdistää omat laitteensa Flipiin Touch Out-toiminnolla ja hallita siten omaa sisältöään reaaliaikaisesti näytöllä.

Kätevä kokousmuistiinpanojen jako

Kokouksen jälkeen muistiinpanot voidaan jakaa mukana olleille ja muille kollegoille. Siten muistiinpanoja ei tarvitse kirjoittaa käsin. Tärkeät keskustelut ja sisältö tallentuvat Flip-näytölle reaaliaikaisesti ja ne voidaan jakaa helposti mobiililaitteille ja digitaalisten kanavien kautta.

Haluatko lisätietoja? Katso lähin jälleenmyyjäsi.

G30 Ketju