Samsung 43" Premium Curved Monitor

Samsungin 43-tuumainen vallankumouksellinen, vaikuttava ja erittäin kaareva CJ89- näyttö parantaa suorituskykyä kaikilla työpaikoilla missä se vain on. Joten oli sinulla mitä työtehtäviä tahansa, niin tulet työskentelemään älykkäämmin ja tehokkaammin tällä Samsungin erittäin leveällä näytöllä.

 

 

 
Et tarvitse kahta näyttöä

Tämä erityisen leveä näyttöpaaneli vastaa kahta rinnakkaista monitoria. Siten et joudu käyttämään kahden huonosti yhteen sopivan näytön yhdistelmää ja pääset eroon häiritsevistä reunuksista ja toimistotilaa sotkevista johdoista. CJ89 antaa mahdollisuuden tehdä kaiken yhdellä ja samalla näytöllä.

Sisäinen KVM-kytkin

Sisäinen KVM-kytkin antaa mahdollisuuden hallita kahta näyttöön liitettyä laitetta samalla näppäimistöllä ja hiirellä. Kahden laitteen välillä voi siis vaihdella painamalla yhtä painiketta, joka on kätevästi näytön alareunassa.

Kaksinkertaista näkymäsi

Picture-by-Picture antaa mahdollisuuden katsella kahden tietokoneen sisältöä samanaikaisesti, joten yhteistyö kollegojen tai asiakkaiden kanssa sujuu helposti. Voit vain liittää toisen laitteen, kuten kannettavan tietokoneen, jolloin sen näyttö näkyy oman tietokoneesi näytön rinnalla.

Easy Setting Box

Easy Setting Box on ohjelmistopohjainen ratkaisu näytön pinta-alan jakamiseksi useampiin ikkunoihin nopeasti. Voit jakaa näytön enintään kuuteen ikkunaan yhdellä hiiren painalluksella, niin saat kaikki projektisi kerralla näkyviin. Voit myös säätää ikkunoiden kokoa tarpeesi mukaan.

 

Lue lisää tästä.