Tulostus

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja paketoituja ratkaisuja tulostukseen. Ratkaisutarjonnastamme löytyy eri tasoja, joista löydät tarpeiden mukaiset ratkaisut aina värikasettien kulutuksen seurannasta niiden tilausten automatisointiin tai koko tulostuslaitteiston hallintaan esim. kuukausiveloituksella. Meiltä löytyy sopivat laitteet mobiilitulostukseen sekä monipuoliset turvatulostusratkaisut. Laitteita löytyy pienistä henkilökohtaisista laitteista A3 monitoimilaitteisiin sekä suurkokotulostimiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen oikeaan käyttötarkoitukseen

Tulostimet ja monitoimilaitteet toimistoon ja työmaalle

Tulostuspalvelu

Tarjoamme laajan paletin erilaisia tulostuspalveluja ja -tuotteita yritysten tarpeisiin.

Tulostuspalvelu yritykselle räätälöitynä

Tarjoamme kattavat tulostuspalvelut yrityksellesi räätälöitynä. Palveluun voi sisältyä esimerkiksi värikasettien kulutuksen seuranta, värikasettitilausten automatisointi, tulostimen ylläpito tai vaikkapa koko tulostuslaitteiston hallinta. Meiltä onnistuu näppärästi myös tulostimen huolto.

Oikeat laitteet oikeaan käyttötarkoitukseen

Valikoimissamme on muun muassa pieniä henkilökohtaisia tulostimia, A3-monitoimilaitteita sekä suurkokotulostimia. Meiltä löytyy sopivat laitteet myös mobiilitulostukseen ja lisäksi tarjoamme monipuoliset turvatulostusratkaisut. Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Isoja säästöjä kokonaissuunnittelulla

Yrityksen tulostusasioiden yhtenäistäminen tehostaa liiketoimintaa ja säästää selvää rahaa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sujuvaan tulostamiseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeidesi mukaiset laitteet, tuotteet ja palvelut yrityksesi tulostusympäristön yhdenmukaistamiseen ja tehokkaaseen kustannusten hallintaan. Saman katon alta hoituu vaivattomasti myös tulostimen ylläpito.

Tarvitsetko apua tulostusviidakon järkeistämiseen?

Tulostusympäristön järkeistäminen säästää kustannuksissa, ympäristötekijät huomioiden. Kun yhtenäistät yrityksesi tulostimien, kopiokoneiden, faksien ja monitoimilaitteiden kokonaisuuden, voit säästää jopa 30 % vuosittaisista tulostuskuluista. Samalla parannat työtehoa, vapautat resursseja ja vähennät tarpeettomia käyttökatkoja.

Näe kokonaisuus ja tehosta toimintaasi

Tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa olennaisia asioita ovat tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta. Meiltä saat tarpeidesi mukaiset ratkaisut aina värikasettien kulutuksen seurannasta ja tilausten automatisoinnista koko tulostuslaitteiston hallintaan. Pakettiin voi sisältyä esimerkiksi tulostin- ja kopiolaitteiden hankinta, tulostimen huolto sekä tulostimen ylläpito.

 

YhteydenottopyyntöEtsi lähin G30 toimipiste

  • tulostimet
  • monitoimilaitteet
  • tarvikkeet

Edut sinulle

Oikeat laitteet oikeaan käyttötarkoitukseen

 

Isoja säästöjä kokonaissuunnittelulla

 

Monipuolinen
tarjonta

 

G30 Finland Oy

myynti@g30.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitamme sinut, niin palaamme asiaan.

Leasing ratkaisuna ICT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu ICT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa ICT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu