Tietoturva

Tietoturvapalveluillamme saat alan uusimmat tekniikat päätelaitteiden, palvelimien ja tietoliikenneympäristösi suojaksi.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Tietoturvapalveluillamme saat alan uusimmat tekniikat tietoliikenneympäristösi suojaksi.

Suojaa tärkeät tiedot ulkopuolisilta

Onko yrityksen tietoturva ajan tasalla? Tarvitsetko apua esimerkiksi palomuurin asennukseen vai kaipaako virustorjunta päivitystä? G30 suojaa yrityksesi tärkeät tiedot ulkopuolisilta ja takaa tietojen koskemattomuuden laitteesta riippumatta.

Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen käyttöösi kustannustehokkaasti.

Ajantasaista turvaa liiketoiminnallesi

Nopeat tietotekniset edistysaskeleet, kuten mobiilipalvelut ja sosiaalinen media aiheuttavat yrityksen tietoturvalle jatkuvasti uusia haasteita. Uhat voidaan kuitenkin minimoida valitsemalla it-kumppaniksi luotettavan palveluntarjoajan. Yrityksen tietoturva ja ICT-ympäristön ylläpito kannattaa keskittää samalle palveluntarjoajalle, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Varaudu viisaasti ja estä tietovuoto

Saat yrityksesi käyttöön ajantasaisen tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat aina turvassa ja tehokkaasti suojattuna, eikä tietovuotoa tarvitse pelätä. Joustava tietoturvaratkaisu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti. Pidämme huolen siitä, että esimerkiksi virustorjunta ja palomuuri ovat ajan tasalla 24/7.

Vaivaton ylläpito ja nopea apu ongelmiin

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat tietoturvan hallinnasta ja ylläpidosta sekä ratkovat viipymättä mahdolliset ongelmatilanteet. Tietoturvaratkaisu kannattaa ottaa käyttöön heti ICT-investoinnin alkumetreillä, jolloin laitteet, ratkaisut ja ohjelmistot saavat parhaan mahdollisen suojauksen, eikä tietovuotoja pääse tapahtumaan.

 

YhteydenottopyyntöEtsi lähin G30 toimipiste

  • päätelaitteiden ja palvelimien suojaus
  • palomuurit
  • Tietoturvallinen etätyöskentely
  • tietomurtojen monitorointi
  • haavoittuvuuksien hallinta

Edut sinulle

Päätelaitteiden suojaus

Monesta suojauskerroksesta koostuva tietoturva-alusta myös mobiililaitteille.

Tehokas hallinta

Multitenantti hallinta tarjoaa tehokkaan ja helpon hallinnan yhdestä pilvipohjaisesta portaalista.

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

G30 Finland Oy

myynti@g30.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitamme sinut, niin palaamme asiaan.

Leasing ratkaisuna ICT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu ICT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa ICT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu