Tietoliikenneyhteydet

Rakennamme sujuvat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet yritysten yhä lisääntyvien tietomäärien haasteisiin.

Langalliset ja langattomat tietoliikenneyhteydet niin toimistoon kuin työmaalle

Turvalliset tietoliikenneyhteydet yrityksille

Sujuvat tietoliikenneyhteydet ovat useimman yrityksen elinehto ja päivittäisen työskentelyn edellytys. Tarjoamme asiantuntevia tietoliikennepalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturvallisuus vastaavat yhä lisääntyvän tietomäärän haasteisiin. Rakennamme mm. VPN-verkkoja sekä turvalliset yhteydet esimerkiksi intranetin, extranetin ja pilvipalvelujen käyttöön.

Apua tietoliikenneympäristön hallintaan

Tuntuuko jatkuvasti muuttuvan tietoliikenneympäristön hallinta hankalalta tehtävältä? Toimivien ja tietoturvallisten tietoliikenneyhteyksien ylläpito vaatii yhä enemmän teknistä osaamista. Tarjoamme yrityksellesi asiantuntevia tietoliikenneyhteyspalveluja toteutuksineen ja ylläpitoineen.

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin soveltuvan toimintavalmiin tietoliikennekokonaisuuden, joka kattaa niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Verkonvalvonta, tietoturva- ja palomuuripalvelumme varmistavat verkon tietoturvallisen käytön.

Työpaikalla sijainnista riippumatta

Rakennamme erilaisia yritysverkkoratkaisuja, kuten etätyöskentelyä ja liikkuvaa työtä helpottavia VPN-verkkoja. Suljetulla VPN-yhteydellä voit liittää toisen toimipisteen tai yksittäisen työaseman turvallisesti päätoimipaikan verkkoon. VPN-verkon kautta työntekijäsi pääsevät kirjautumaan järjestelmiin ja käsittelemään dokumentteja samaan tapaan kuin olisivat paikalla toimistolla.

Luotettavaa ja nopeaa tiedonsiirtoa

Verkon jatkuvasti lisääntyvän tietomäärän myötä tiedonsiirrolta vaaditaan yhä enemmän suorituskykyä. Tiedonsiirtopalvelumme vastaavat nykypäivän luotettavuus- ja nopeusvaatimuksiin tietoturvallisuutta unohtamatta. Rakennamme turvalliset yhteydet muun muassa intranetin, extranetin ja pilvipalvelujen käyttöön.

 

YhteydenottopyyntöEtsi lähin G30 toimipiste

  • VPN
  • WiFi
  • LAN
  • palomuurit

Edut sinulle

Keskitetty
laitehallinta

Kaikki tapahtuu palveluna ja yrityksessäsi voidaan keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

Asiantuntemus

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin soveltuvan toimintavalmiin tietoliikennekokonaisuuden, joka kattaa niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Verkonvalvonta, tietoturva- ja palomuuripalvelumme varmistavat verkon tietoturvallisen käytön.

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri tietoliikenne – ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

G30 Finland Oy

myynti@g30.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitamme sinut, niin palaamme asiaan.

Leasing ratkaisuna ICT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu ICT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa ICT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu