Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuuksien tehokkaaseen tuottamiseen ja hallintaan

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Elinkaaripalvelut
Tarjoamme  asiantuntevat ict-palvelut yritysten tarpeisiin. Elinkaaripalvelumme huolehtivat siitä, että ohjelmistot ja laitteet toimivat moitteettomasti ja tukevat liiketoimintaasi. Ict-ulkoistus voi tuoda yrityksellesi huomattavia säästöjä, kun resursseja vapautuu muuhun tekemiseen, eikä tietotekniikasta tarvitse murehtia. Yksilöllisesti suunnitellut laite- ja ohjelmistokokonaisuudet tehostavat myös päivittäistä tekemistä.

Keskity olennaiseen – me huolehdimme tekniikasta
Elinkaaripalvelumme kattavat halutessasi kaikki yrityksesi ict-laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvät vaiheet: laitteiden hankinnan, asennukset , ylläpidon ja tietoturvallisen kierrätyksen / tuhoamisen. Palvelupaketti suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksen tarpeita myötäillen. Kauttamme saat kaikki tarvittavat it-palvelut, olipa kyseessä sitten atk-tuki, tietokonehuolto tai laitehankinta.

ICT-ympäristö liiketoiminnan tukena
Vakioimme työasemat yrityksellesi yksilöitynä palvelukokonaisuutena. Osallistumme laitteiden hankintaan määrittelemällä yhteistyössä kanssasi, millaiset laitteet ja ohjelmistot palvelevat parhaiten liiketoimintaasi. Huolehdimme laitteiden hankintaprosessista ja logistiikasta sekä asennamme laitteet moitteettomaan käyttövalmiuteen.

Oikeat laiteratkaisut tehostavat toimintaa
Vakioinnin tavoitteena on muodostaa yhtenäinen ja helposti hallittava laitekokonaisuus – laitteesta riippumatta. Kokoonpanoja voidaan määritellä yksi tai useampi yrityksesi tarpeiden mukaan. Paremman käytettävyyden myötä työskentely tehostuu, ylläpito helpottuu ja mikä parasta, kustannustehokkuus paranee ja saavutat säästöjä. Ylläpidon kannalta yhtenäisen laitteiston asennukset, päivitykset ja muutokset ovat huomattavasti vaivattomampia kuin jokaiselle laitteelle erikseen tehtävät toimenpiteet.

Ylläpito- ja tukipalvelut mutkattomasti
Laitteiden ja ohjelmistojen päivitys sekä atk-tuki hoituvat meiltä vaivattomasti. Olemme apunasi kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja ratkaisemme ne mahdollisimman nopeasti. Kun laitteet ovat elinkaarensa päässä, kierrätämme ne tietoturvallisesti ja ympäristöarvoja myötäillen.

Mitä hyötyä elinkaaripalveluista on yritykselleni?
– Saat arvokasta tietoa laitteidesi kunnosta ja elinkaaren vaiheesta
– Neuvomme, milloin laitteet ja ohjelmistot kannattaa uusia
– Voit ottaa käyttöön uusinta ja innovatiivisinta teknologiaa
– Säästyt yhteensopivuus- ja turvallisuusongelmilta
– Laitteesi pysyvät ajan tasalla, suorituskykyisinä ja toimintakunnossa
– Kierrättämällä laitteistot pienennät hiilijalanjälkeä

Ota yhteyttä ja kysy tarjous
Kun haluat ulkoistaa yrityksesi ict-palvelut, on G30 Finland luotettava kumppani. Palvelemme yrityksiä ympäri Suomen yli 300 asiantuntijan voimin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin räätälöidään saumattomat it-palvelut yrityksesi tarpeisiin. Toimimme joustavasti ympäri Suomen.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@) g30.fi.

YhteydenottopyyntöEtsi lähin G30 toimipiste

 

  • Laitteiden hankinta
  • esiasennus
  • Asiakkaan ympäristön kartoitus ja konsultaatio
  • laite- ja sovelluskantasuunnittelu ja budjetointi
  • rahoituspalvelut
  • tilaus- ja toimituspalvelu
  • etähallinta-, monitorointi- ja lähitukipalvelut
  • servicedesk-tukipalvelut
  • laitehuollot
  • eol-kierrätyspalvelu

Edut sinulle

Keskitetty
laitehallinta

Kaikki tapahtuu palveluna ja yrityksessäsi voidaan keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

Asiantuntemus

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden. Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

G30 Finland Oy

myynti@g30.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitamme sinut, niin palaamme asiaan.

Leasing ratkaisuna ICT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu ICT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa ICT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu