Asiantuntijapalvelut

Ketterät huippuosaajat käyttösi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja -kehitysprojekteihin. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Iso tai pieni projekti, osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Tarjoamme tukea monipuolisiin ICT-asiantuntijan tehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Yrityksesi joustava kumppani

Kun on aika päivittää yrityksen ict-ympäristöä tukemaan paremmin liiketoimintaasi, kannattaa ottaa apuun kokenut ict-konsultti. Mukaudumme ketterästi toimialan kuin toimialan erityispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tutustumme liiketoimintaasi, selvitämme tavoitteesi ja etsimme sopivat ratkaisut niiden saavuttamiseen. Ict-tukihenkilömme ovat apuna käyttöönotossa sekä neuvovat järjestelmien ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa tarvittaessa jatkossakin.

Vankkaa ICT-asiantuntemusta vaativiinkin projekteihin

Huippuasiantuntijamme räätälöivät yrityksesi näköisen kokonaisuuden, alan parhailla työkaluilla. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat yrityksesi käyttöön vankkaa ict-asiantuntemusta ja vaatimustesi mukaisia palveluvaihtoehtoja. Ict-konsulttimme auttavat toimivan kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kokeneet ict-tukihenkilömme ovat apunasi myös käyttöönoton jälkeen ja auttavat muun muassa ylläpidossa ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Olipa kyseessä sitten pitkäaikainen projekti tai yksittäinen toimeksianto, ovat ICT-asiantuntijamme palveluksessasi. Toimimme valtakunnallisesti yli 300 ammattilaisen voimin.

Ota käyttöön ja kehitä yrityksesi ICT-järjestelmiä hallitusti ICT-asiantuntijan opastuksella. Kerro meille tilanteesi ja palvelutarpeesi, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus. Toimimme joustavasti ympäri Suomen.

Tavoitat meidät parhaiten alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta myynti (@) g30.fi.

 

YhteydenottopyyntöEtsi lähin G30 toimipiste

  • Konsultointi
  • järjestelmien suunnittelu ja toteutus
  • neuvonta ja koulutus
  • ICT-projektit
  • yksittäiset projektit

Edut sinulle

Keskitetty
laitehallinta

Kaikki tapahtuu palveluna ja yrityksessäsi voidaan keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

Asiantuntemus

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden. Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

G30 Finland Oy

myynti@g30.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitamme sinut, niin palaamme asiaan.