ICT-Palvelut – Joensuu

Joensuu

Data-Enter

Telitie 1D 80100 Joensuu
sales [at] dataenter.fi
Puh: 040 556 7500
www.dataenter.fi

Data-Enter on tieto-, viestintä ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja. Data-Enter on vuonna 1989 perustettu yhtiö ja toimimme tällä hetkellä alueellisesti etelä- ja pohjois-savon ja savo-karjalan alueille. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa ja Varkaudessa

Data-Enterin henkilöstöllä on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiinkin ICT-järjestelmiin, niiden suunniteluun ja käyttöönottoon sekä jatkuvaan ylläpitoon. Henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta taakaa parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Wahlforssinkatu 8, 80100 Joensuu
myynti [at] itc-solution.fi
Puh: 010 5251 720
www.itc-solution.fi

ITC Solution Group Oy on tietotekniikan palvelutalo, joka palvelee kaikissa yrityksen tietotekniikkaan ja tiedonhallintaan liittyvissä asioissa.

Toimitamme yrityksille parhaat tietotekniset edellytykset kustannustehokkaaseen, tuottoisaan ja helposti hallittavaan liiketoimintaan. Ylläpidämme ja kehitämme asiakkaiden tiedon hallintaa ja suojaamme asiakkaiden sisäisen ja ulkoisen tietoliikenteen. Toimisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa ja Iisalmessa.