ICT-Palvelut – Helsinki

Helsinki

Soluto Oy

Vanha-Talvitie 2-6 A 7 00580 Helsinki
myynti [at] soluto.fi
Puh: 0207 790 070
www.soluto.fi

Soluto Oy on suomalainen ICT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia ICT-palveluita ja ratkaisuja.
Asiakkaan hankkiessa yrityksensä ICT-palvelut kauttamme, pidämme huolta, että ICT-palvelut ovat mahdollisimman joustavia ja mahdollistaisivat myös tarvittaessa yrityksessä tapahtuvat muutokset.

Helsinki

Powerhouse

Malmin raitti 17, 3krs. 00700 Helsinki
myynti [at] powerhouse.fi
Puh: 020 778 6600
www.powerhouse.fi

PH Solutions Oy on 1994 perustettu yritys, joka käyttää Powerhouse markkinointinimeä. Suunnittelemme , toteutamme ja ylläpidämme asiakkaiden järjestelmäkokonaisuuksia sekä osallistumme kustannustehokkaaseen toimintaan tähtääviin kehityshankkeisiin
Seuraamme alamme kärkikehitystä, jonka avulla innovoimme ja kehitämme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa parantavia ratkaisuja hyödyntäen toimintaamme ohjaavia arvoja.

Helsinki

Mikrovirta Oy

Höyläämötie 12 00380 Helsinki
info [at] mikrovirta.fi
Puh: 09 3507 9801
www.mikrovirta.fi

Mikrovirta Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tietotekniikan palvelutoimittaja, joka on erikoistunut erilaisten IT-asiantuntija ja ylläpitopalveluiden tarjoamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille. Palveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös laitteet ja ohjelmistot. Erityisesti Microsoft-ympäristön ylläpito ja hallinta ovat erikoisalaamme.

Helsinki

Avenla Oy

Kutomotie 18 00380 Helsinki
avenla [at] avenla.fi
Puh: 0207 545 430
www.avenla.fi

Olemme asiakkaidemme sähköisen liiketoiminnan edistämiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteenamme on ottaa vastuu kaikesta asiakkaan tietotekniikasta ja sähköisen liiketoiminnan tarpeista, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.