Wintunix Savonlinna

Etsii järjestelmäasiantuntijaa!

Olisitko sinä hyvä lisä remmiimme?

Etsimme reippaan palveluasenteen omaavaa ICT-järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työhön.

ICT-järjestelmäasiantuntijana työtehtäväsi ovat moninaisia ja vaihtelevia.  Kuulut “tekniikkajengiin”, jonka tehtävät keskittyvät pääsääntöisesti asiakkaalle räätälöityjen palvelujen ja laitteiden parissa tapahtuviin asennus-, ylläpito- ja vianselvitystehtäviin. Tarjoat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua teknisissä asioissa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin.  Tehtävät ovat jossain määrin räätälöitävissä osaamisesi mukaan, emmekä oleta sinun osaavan kaikkea heti kättelyssä – riittää että sinulla on asenne kohdallaan ja intoa oppia uutta.

Odotamme sinulta kuitenkin teknistä osaamista sekä mahdollisesti kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Microsoftin sertifikaatit yms. katsotaan eduksi. Ennen kaikkea tehtävä vaatii rutkasti reipasta palveluasennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työssä eduksi.

Työaika ma-pe, joustavasti n. klo 8:00-16:00. Aloitus mahdollisimman pian / sopivan henkilön löydyttyä.
Palkkaus Tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen ja osaamisen mukaan.

Oletko etsimämme hyväntuulinen ongelmanratkaisija? Hae mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Jätä hakemuksesi ​palkkatoiveineen​ Linnanväen hakupalvelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi