G30 vahvistuu Etelä-Karjalan alueella

Lappeenrannassa toimiva ICT-asiantuntijapalveluita tuottava yritys SuComIT Oy liittyi osaksi valtakunnallista G30 -ketjua vuoden 2020 alusta. SuComIT:n perustana on kymmenien vuosien vankka kokemus ICT-alalta.

SuComIT Oy tarjoaa monipuolisesti ICT-asiantuntijapalveluita Lappeenrannan alueella. Yrityksellä on vahva osaaminen erityisesti kustannustehokkaiden ICT-ympäristöjen kehittämisestä. Ratkaisut ja palvelumallit suunnitellaan ja mitoitetaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Yritys tarjoaa laite-, sovellus- ja lisenssihankintoihin sekä ICT-alan kilpailutuksiin ratkaisuja ja palveluja. Muita palveluja ovat mm. virus- ja etävarmistuspalveluja sekä pilvi- ja työasemahallintapalvelu. SuComIT:n toimintamalli perustuu nopeaan reagointikykyyn, joustavuuteen ja vahvaan ammattitaitoon.

SuComIT:n toimitusjohtaja Marko Koponen kommentoi:
”G30-ketjuun liittyminen tuo tullessaan merkittäviä etuja. Sopimuksen myötä laajennamme toimintaamme myös laitekaupan puolelle ja saamme tukkureille hyvät sopimukset. Uuden palvelun, laitekaupan myötä kasvatamme liikevaihtoamme tulevana vuonna. Suunnitelmissa on jo henkilökunnan lisääminen ja uudet toimitilat. Yrityksellämme on myös asiakkaita ympäri Suomen ja erityisesti lähitukea tarvitsevia asiakkaita pystymme palvelemaan nyt paremmin hyödyntämällä G30-ketjun muita toimipisteitä. Itsenäisenä yrityksenä ja ketjun hyvien etujen myötä uudet muutokset vievät toimintaamme jälleen askeleen eteenpäin.”

G30-ketjun toimitusjohtaja Erkki Mattsson kommentoi:
”Olemme iloisia SuComIT:n liittymisestä G30-ketjuun ja heidän kanssaan on hyvä jatkaa eteenpäin. Yritys on
maantieteellisesti oikealla alueella toimiva asiantuntijayritys ja sen palvelutarjonta täydentää loistavasti G30-ketjua. Heidän vahva osaamisensa ja ammattitaitoinen henkilökunta vahvistaa ketjun tarjontaa Lappeenrannan alueella.

Muita uutisia