Microsoft Teams tiimityön tukena: Hyödylliset ominaisuudet ja parhaat käytännöt

Maksuton webinaari 27.4. klo 13.00–13.45

Microsoft Teams tarjoaa mahdollisuuden koota tiimisi, henkilöstösi ja muun verkostosi samaan tilaan virtuaalisesti. Voit järjestää etäkokouksen skaalautuvasti eri kokoisille osallistujamäärille, tehdä tiimityötä jakaen ja muokaten tiedostoja yhdessä ja hallita organisaation viestintää kanavien ja integraatioiden avulla.

Käymme webinaarissa läpi

  • Teamsin tehokasta käyttöä
  • Teamsin hyödyllisiä ominaisuuksia
  • Parhaita käytäntöjä

Lopuksi asiantuntijamme vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kouluttajana toimii Marko Toiminen ALSO Finlandilta.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Voit osallistua tilaisuuteen klikkaamalla alla olevaa osallistumislinkkiä.

Tervetuloa!

Osallistu webinaariin


Eikö Microsoft Teams ole teillä vielä käytössä?

Nyt kannattaa hyödyntää 6 kuukauden kokeilujakso Office365-paketista. Pääset itse toteamaan, miten Teams tehostaa tiimityötä myös näin etätyöaikana.

Microsoft tarjoaa Office 365 E1 -palvelupaketin ilmaiseen kokeiluun 6 kk ajaksi. Palvelupaketti sisältää Outlook-sähköpostin, selainpohjaiset Office-työkalut Word, Excel, PowerPoint ja OneNote sekä em. ohjelmat mobiiliversioina viidelle laitteelle, OneDrive for Business -tallennustilaa, Teamsin etäkokouksiin ja viestintään sekä Microsoft Streamin 500 Gt tallennustilalla palavereiden ja videoiden tallentamiseen.

Pyydä meiltä kokeilujaksoon oikeuttava kampanjakoodi sähköpostitse niin saat nopeasti palvelupaketin käyttöösi. Tilaus voidaan liittää myös olemassaolevaan O365-tenantiin.

Ota yhteyttä