Jopa 25 % kustannussäästöt elinkaaripalveluiden avulla

Tarve kustannussäästöille laitehankinnoissa ja tavoitteena keskittyä saavuttamaan liiketoimintatavoitteet? Elinkaaripalveluilla ja G30-ketjun asiantuntemuksella voit saavuttaa ne molemmat.

Päätelaitteiden elinkaaren jokaisessa vaiheessa sinulla on mahdollisuus tehostaa toimintaa ja säästää aikaa ja euroja.

1 Määrittely ja suunnittelu – mahdollisuus tehdä oikeita valintoja

Käymme läpi mahdolliset riskit ja määrittelemme yhdessä yrityksen tuottavuutta ja kehitystä parhaiten tukevat päätelaiteratkaisut. Tunnistamme eri tyyppiset käyttäjäryhmät ja etsimme heille sopivat työkalut.

2 Asennus ja integrointi – laitteet käyttöön nopeasti

Asennamme laitteet ja ohjelmistot käyttövalmiiksi ja koulutamme niiden käyttöön. Käyttöönottoaikaa voidaan näin olennaisesti nopeuttaa ja näin säästää kustannuksia. Käyttöönottotapa voidaan valita yrityksen koon ja toimintaympäristön mukaan.

3 Ylläpito ja huolto – virtaviivaista eniten kustannuksia vaativaa vaihetta

Käytön aikaiset korjaus- ja huoltotoimet, tietoturvapäivitykset ja laajennukset toteutetaan kustannustehokkaasti ja mahdollisimman virtaviivaisesti. Käytettävissä on erilaisia ratkaisuja mm. aikaavievien vaiheiden automatisointiin ja ongelmatilanteiden ennakointiin.

4 Kierrätys ja ohjaus uudelleenkäyttöön – hyödynnä käyttökelpoiset laitteet

3 käyttövuoden jälkeen päätelaitteiden ylläpidon ja tuen kustannukset kasvavat eksponentiaalisesti.

Päätelaitteen käyttöiän päättyessä ne tyhjennetään datasta ja käyttäjätiedoista tietoturvallisesti ja ohjataan joko kierrätykseen tai jälleenmyyntiin. Käyttäjille tämä tarkoittaa keskeytymätöntä tuottavaa työtä ilman katkoja.

Elinkaaripalvelut kiinteällä kuukausihinnalla

Miten elinkaaripalvelut hyödyttäisivät sinun yritystäsi?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!