Konesali ja pilvipalvelut

Näillä palveluilla bisnes pyörii

Ketterät huippuosaajat käyttösi päivittäisten palvelin ja pilvipalveluiden kehitysprojekteihin. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Yksilöllistä palvelua yrityksesi tarpeisiin

Jätä konesalipalvelut meidän huoleksemme tai hallinnoi virtuaalista konesaliasi itse. Voit tilata kokonaispalveluna käyttöösi kapasiteettia tai valita käyttäjäystävällisen itsehallintapalvelun. Halutessasi voit ylläpitää ja kehittää palvelujasi itse samaan tapaan kuin käytössäsi olisi oma fyysinen konesali. Kustannustehokkaat konesalipalvelumme mukautuvat ketterästi yrityksesi tarpeisiin.

Virtuaalisen konesalipalvelun ydinideana on tarjota turvallista ja käyttöominaisuuksiltaan joustavaa konesalipalvelua. Palvelu ei vaadi yritykseltä fyysistä tilaa, kuten serverihuone normaalisti vaatisi. Tarjoamme käyttöösi myös kotimaista konesalikapasiteettia ilman suuria investointeja. Asiakkaanamme et maksa koskaan tyhjästä. Maksat ainoastaan todellisuudessa tarvitsemastasi palvelinkapasiteetista, jonka määrää voit muokata yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan.

 

 

Etsi lähin G30 toimipiste

Edut sinulle

     Keskitetty laitehallinta

Kaikki tapahtuu palveluna ja yrityksessäsi voidaan keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

     Asiantuntemus

Asiantuntijoidemme avulla varmistat mm. palvelinkapasiteetin käytettävyyden, yhteensopivuuden ja optimoit yrityksesi tarvitseman palvelinkapasiteetin.

Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

     Monipuolinen tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri laite- ja palvelutoimittajien konesali- ja pilviratkaisuja.

G30 Finland Oy

myynti@g30.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitamme sinut, niin olemme yhteydessä.