HP EliteBook x360 -sarja

 

KANNETTAVA JOKAISEEN TILANTEESEEN

HP:n Elite-sarjan mallit ovat täydellinen yhdistelmä upeaa muotoilua, johtavaa tietoturvaa ja entistä parempaa suorituskykyä sekä liitäntöjä. HP EliteBook x360 -sarjan kannetttavat sopivat ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan yrityskannettavan kehittyneellä järjestelmä- ja näyttöteholla hallitussa IT-ympäristössä.

Liikkuva elämäntyyli on huomioitu jopa 17 tunnin akunkestossa ja valinnaisena saatavassa HP Outdoor Viewable Display -näytössä, joka ei heijasta ja jossa on jopa 700 nitin kirkkaus. 360 astetta kääntyvä näyttö tarjoaa joustavuutta työhön ja viihteeseen. HP Sure View -näytönsuojan avulla estät muita näkemästä näyttösi vain yhdellä näppäimen painalluksella. Näet itse näyttösi sisällön kuitenkin täysin selkeästi.

Ultraohuet sekä kevyet HP EliteBook x360 1030- ja 1040-mallit ovat aina valmiina niin pieneen kuin suureenkin tehtävään 8. sukupolven Intel® Core™ -prosessorin, jopa 32 GB:n muistin sekä 2 TB:n tallennustilaan ansiosta. Neljän eri käyttötilan ansiosta voit tehdä töitä, jakaa sisältöä ja nauttia vapaa-ajasta. 

 

VALITSE KAHDESTA MONIPUOLISESTA JA KÄTEVÄSTÄ HYBRIDI-PC:STÄ OMAAN TYÖHÖSI JA VAPAA-AIKAASI SOPIVA.

HP ELITEBOOK X360 1030 G3

Maailman pienin hybriditietokone yrityskäyttöön.10 

Paino5  1.25 kg

Ohut vain 15.8mm

13,3″ häikäisemätön Full HD- tai UHD-kosketusnäyttö1

Valinnainen 8. sukupolven Intel® Core™ i7 -PROSESSORI12

 

 

HP ELITEBOOK X360 1040 G5

Tehoa liiketoimintaan ja tyyliä elämään.

Paino5  1.35 kg

Ohut vain 16.9mm

14″ häikäisemätön Full HD- tai UHD-kosketusnäyttö1

Valinnainen 8. sukupolven Intel® Core™ i7 -PROSESSORI12

 

 

 

 

OMINAISUUDET

 

 • WINDOWS PRO 10

  Olet tuottava joka tilanteessa Windows 10 Pron14 sekä HP:n tehokkaiden tietoturva-, yhteistyö- ja liitettävyysominaisuuksien avulla.

 • NOPEASTI LADATTAVA AKKU

  Jopa 50%:n lataus 30 minuutissa15

 • KESTÄVYYS

  Vastaa työhaasteisiin EliteBookilla, joka on suunniteltu läpäisemään Yhdysvaltain armeijan käyttämät MIL-STD 810G -testit16.

 • ULTRAKIRKAS 4K-KOSKETUSNÄYTTÖ

  Tee töitä tai nauti viihteestä himmeässä tai kirkkaassa valaistuksessa ultrakirkkaalla, häikäisemättömällä 4K-kosketusnäytöllä.1

 • MELUNVAIMENNUS

  Vaimentaa näppäimistön painallusääniä ja muuta taustamelua.

 

 

MAAILMAN TURVALLISIMMAT JA HALLITTAVIMMAT TIETOKONEET4

Huippuluokan tietoturvaominaisuuksien avulla voit selata verkkoa rauhallisin mielin, välttyä visuaaliselta hakkeroinnilta sekä valvoa muistiin ja palauttaa muistiin tallennetun biosin automaattisesti.

 
 

HP SURE VIEW2 

Suojaudu välittömästi visuaaliselta hakkeroinnilta HP Sure View -näytönsuojalla, joka on HP:n kehittämä, integroitu lisävaruste. 

HP SURE CLICK5 

Laitteistopohjainen selainsuojaustekniikka suojaa tietokonettasi tartunnan saaneilta verkkosivustoilta, haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta ja viruksilta.

HP SURE START6 

Laitteiston takaama itsepalautuva suojaus palauttaa automaattisesti BIOSin ja muut tärkeät laiteohjelmistot.

HP SURE RUN7 

 

Pitää käyttöjärjestelmän kriittiset prosessit toiminnassa itsepalautuvan suojauksen avulla – vaikka haittaohjelma yrittäisi sulkea ne. 

MONIVAIHEINEN TODENTAMINEN8 

 

Vahvista tietoturvaa käyttämällä jopa kolmea todennustekijää, kuten sormenjälkiä ja kasvojentunnistusta. 

HP MANAGEABILITY INTEGRATION KIT9 

 

Nopeuttaa näköistiedostojen luomista sekä laitteiston, BIOSin ja tietoturvan hallintaa Microsoft System Center Configuration Managerin avulla.

 

YKSI LAITE RIITTÄÄ – NELJÄN ERI KÄYTTÖTILAN ANSIOSTA VOIT TEHDÄ TÖITÄ, JAKAA SISÄLTÖÄ JA NAUTTIA VAPAA-AJASTA. 

Elegantin ja ultrakannettavan laitteen avulla pidät elämäsi liikkeessä, missä hyvänsä oletkin.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside -logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside ja Intel Optane ovat Intel Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.  USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. 

1. Hankittava erikseen tai lisälaitteena. 
2. Integroitu HP Sure View -tietoturvasuoja on lisävaruste, ja se vaatii valinnaisen 700 nitin Full HD -näytön, joka on määritettävä laitteen hankinnan yhteydessä. 
3.  WWAN edellyttää erikseen tehtävää palvelusopimusta. Tarkista palvelun saatavuus ja kattavuus palveluntarjoajaltasi. 4G LTE on saatavilla HP EliteBook x360 1030 G3:lle. 4G LTE ei ole saatavissa kaikkiin tuotteisiin eikä kaikilla alueilla.
4. Perustuu HP:n ainutlaatuisiin, kattaviin tietoturvaominaisuuksiin, joista ei veloiteta lisähintaa, ja tietokoneen kaikkien ominaisuuksien HP Manageability Integration Kit -hallintaan, kuten laitteiston, BIOSin ja ohjelmiston Microsoft System Center Configuration Manager -hallintaan. Vertailussa mukana yli miljoonan kappaleen vuosimyyntiin yltävät valmistajat. Vertailussa HP Elite -tietokoneet, joissa 7. sukupolven tai uudemmat Intel®-prosessorit, integroidut Intel®-näytönohjaimet ja Intel® WLAN.
5. HP Sure Click on saatavana tiettyihin HP-ympäristöihin. Se tukee Microsoft® Internet Exploreria, Google Chromea ja Chromiumia™. Tuettuihin liitteisiin kuuluvat Microsoft Office -tiedostot (Word, Excel, PowerPoint) ja PDF-tiedostot vain luku -tilassa. Kaikki yhteensopivat alustat ovat osoitteessa http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-0922ENW niiden tultua saataville.   
6.  Laitteistopohjainen 4. sukupolven HP Sure Start -suojausominaisuus on käytettävissä HP EliteBook x360 1030 G3 -laitteissa, joissa on Intelin® 8. sukupolven prosessori. 3. sukupolven HP Sure Start on käytettävissä HP EliteBook x360 1020 G2 -laitteissa, joissa on Intelin® 7. sukupolven prosessori.
7.  HP Sure Run on käytettävissä HP EliteBook x360 1030 G3 -laitteissa, joissa on Intelin® 8. sukupolven prosessori.
8. 2. Sukupolven HP Multi Factor -todennus edellyttää 7. tai 8. sukupolven Intel® Core™ -prosessoria, integroitua Intel®-näytönohjainta ja Intel® WLANia. Kolmen todennustekijän käyttäminen edellyttää Intel® vPro™ -prosessoria.
9. Manageability Integration Kit on ladattavissa osoitteesta http://www.hp.com/go/clientmanagement.
10.  Perustuu huhtikuun 2018 tietoihin kilpailijoiden hybriditietokoneista, joissa ei ole irrotettavaa näyttöä ja joissa on Windows Pro -käyttöjärjestelmä ja 8. sukupolven U-sarjan Intel® vPro™ -prosessori. Pienin tilavuuden mukaan.
11. Alin paino. Paino vaihtelee kokoonpanon mukaan.
12.  Intel® Quad Core™ -prosessorit ovat valinnaisia. Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistosovellukset eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat sovellusten työkuorman sekä laitteisto- ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi, tuotemerkki ja/tai nimi ei ilmaise suorituskykyä.
13.  Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistosovellukset eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat sovellusten työkuorman sekä laitteisto- ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi ei ilmaise suorituskykyä.
14. USB-C™-portilla varustettujen kannettavien on tuettava virransyöttöä ja videokuvan siirtoa.
15. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmä saattaa edellyttää uusien tai entistä tehokkaampien laitteiden hankkimista, ohjaimia ja/tai ohjelmia, jotta kaikkia Windows-käyttöjärjestelmän toimintoja voitaisiin hyödyntää. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa http://www.windows.com.
16. Lataa akun 50 %:n tasolle 30 minuutissa, kun järjestelmästä on katkaistu virta tai se on valmiustilassa. Tarvitaan vähintään 65 watin virtalähde. Kun 50 prosentin lataustaso on saavutettu, lataus palautuu normaaliksi. Latausaika saattaa vaihdella +/−10 % järjestelmän toleranssin vuoksi. 
17. MIL-STD 810G -testaus on meneillään, mutta sillä ei pyritä osoittamaan, että laitteet täyttävät puolustusvoimien sopimusvaatimukset tai ovat sopivia sotilaskäyttöön.  Testitulokset eivät takaa, että laitteet toimivat jatkossa näissä olosuhteissa. Suojaus vahingoilta edellyttää valinnaista HP Accidental Damage Protection Care Pack -vahinkosuojauspalvelua.
18.  HP Audio Module myydään erikseen. Äänentoisto edellyttää sitä.