Dell kannettavat Precision-työasemat

 
Precision-tehotyöasemat tarjoavat lyömätöntä suorituskykyä erikoissovelluksille

Precision-tehotyöasemaperhettä luonnehtii parhaiten sana ”enemmän” – enemmän suoritinytimiä, enemmän RAM-muistia, enemmän kaikkea. Dell Precisioneissa on 2 800-kertainen grafiikan suorituskyky ja 240-kertainen muistin kaistanleveys edeltäjiinsä verrattuna. Nämä erittäin tehokkaat kannettavat tietokoneet ovat keskittyneet suorituskykyyn, ja ne on kehitetty selviytymään suurestakin työtaakasta. Laitteet on optimoitu teknisen suunnittelun, arkkitehtuurin, öljy- ja kaasuteollisuuden sekä media- ja viihdeteollisuuden järeitä tietojenkäsittelyvaatimuksia ajatellen.

Dell Precision 7530 ohut muotoilu, poikkeuksellista tehoa 

15-tuumainen kannettava tietokone, joka on ohuempi ja kevyempi kuin koskaan, ja siinä on uudet VR-toiminnot. Sisältää uusimmat 6-ytimiset Intel® Core™- ja Xeon® -suorittimet.

 

Käyttöjärjestelmä

Saatavana Windows 10 Pro –käyttöjärjestelmällä – suunniteltu monipuolista tietokoneen käyttöä varten.

 

Teho yhtä suuri kuin ideasikin

Innovoi rajattomasti uusilla ohuemmilla ja kevyemmillä, premium-tason kannettavilla Precision-tehotyöasemilla. Ne sisältävät uusimmat 8. sukupolven 6-ytimiset Intel® Core™- ja Xeon®-suorittimet, salamannopean muistin ja ammattitason näytönohjaimet, joten kannettava Precision-tuoteperhe on yhtä tehokas kuin sinäkin.

 

Fysiikkaa uhmaava muotoilu

Työtä ilman treeniä: laadukkaista materiaaleista valmistettu uusi 15-tuumainen Precision 7530 on 14 % pienempi kuin edeltävät sukupolvet. Ottamalla käyttöön pienemmät ja kevyemmät verkkomuuntajat teimme siitä 15 % kevyemmän, joten työpäiväsi on liikkuvampi kuin koskaan aikaisemmin. 

Osa täydellistä työasemaa: yhden kaapelin telakoinnin ja Thunderbolt™ 3 -liitännän ansiosta suurten tiedostojen siirrot ovat nopeita ja helppoja, joten tuottavuutesi on erinomainen.

 

Uusi todellisuus

Luo todella mukaansatempaavaa AR- ja VR- sisältöä seuraavan sukupolven NVIDIA® Quadro® -ammattigrafiikalla ja teholla, jota normaalisti löydät vain tornityöasemista.

 

 
Täydellistä suorituskykyä

Älä hidasta: saat tehokasta suorituskykyä kaikkein vaativimmista ammattikäyttöön tarkoitetuista sovelluksista uusimpien 8. sukupolven 6-ytimisten Intel® Core™- ja Xeon®-suorittimien ansiosta, mukaan lukien Dellin ensimmäinen Intel® Core™ i9 –suoritin kannettavassa tehotyöasemassa.

Grafiikkatehomylly: käsittele helposti monimutkaisia, runsaasti dataa sisältäviä työnkulkuja seuraavan sukupolven erillisillä AMD Radeon Pro™- ja NVIDIA Quadro® -näytönohjaimilla.

Odottamaton nopeus: tee töitä hämmästyttävän nopealla muistilla valinnaisen, jopa 3 200 MHz:n SuperSpeed-muistin ansiosta.

Tallenna, käytä ja siirrä helposti: työskentele vaativien grafiikkaa tai tietoja käsittelevien sovellusten kanssa ilman keskeytyksiä kattavan tallennuskapasiteetin ansiosta. Sisältää (3x) PCle NVMe tai (2x) ja (1x) 2,5” HDD (jopa 6 Tt).

Pitkäaikainen tuottavuus: 97 Wh:n akussa on nopeampi lataus, joten voit lähteä liikkeelle nopeasti ja pysyä tuottavana paikasta riippumatta.

Mullistava lämmönhallinta: innovatiivinen jäähdytysjärjestelmä sisältää kaksi tuuletinta, jotka on suunniteltu tehostamaan ilmanvaihtoa ja pitämään järjestelmän viileänä raskaidenkin tehtävien suorittamisessa.

 

Dell 7530 Precision tuote-esite

 

 

 

Dell Precision 5520 päät kääntävää suorituskykyä

Ohuin, kevyin ja pienin 15 tuuman kannettava tehotyöasema, jonka suorituskyky yllättää. Sisältää Intel®-suorittimet ja PremierColor 4K InfinityEdge -näytön.

 

Päät kääntävää suorituskykyä

Suorituskyky on parhaimmillaan tässä maailman ohuimmassa ja kevyimmässä tehotyöasemassa. Pieneen rakenteeseen on sovitettu 15,6 tuuman näyttö 14 tuuman kehikossa, ja InfinityEdge-näyttö takaa lähes reunattoman katseluelämyksen. Ensiluokkaiset materiaalit ja hiilikuidusta valmistettu kämmentuki varmistavat lujuuden ja kestävyyden.

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro.

 

Esittelyssä Precision 5520 Anniversary Edition

Kumppaneidemme ja asiakkaidemme kunniaksi juhlistamme 20 vuoden hyvää työtä Precision 5520 Anniversary Editionilla. Maailman ohuimpaan, kevyimpään ja pienimpään työasemaan on saatavilla rajoitetun ajan ainutlaatuinen harjattu Abyss Anodized -ulkokuori, ainutlaatuisia taustakuvia ja premium-pakkaus.

 
 
Tee entistä enemmän aiempaa nopeammin

Työnkulun nopea seuranta: Uudet 7. sukupolven Intel® Core™- ja Xeon®-suorittimet takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn jopa vaativia ammattilaissovelluksia käytettäessä.

Ammattitasoiset näytönohjaimet: Paranna intensiivisten näytönohjainsovellusten suorituskykyä seuraavan sukupolven ammattitasoisella NVIDIA® Quadro® M1200 -näytönohjaimella, jossa on 4 Gt:n muisti.

Enemmän tallennustilaa projektille: Käytä, siirrä ja tallenna suuria 3D-, video- ja multimediatiedostoja nopeasti ja helposti jopa 2 Tt:n tallennustilan ja nopeamman 2 400 MHz:n muistin avulla.

Kestävät akut: Sisältää uudet suuremmat akut, joten voit suorittaa tehtäväsi myös matkalla.

Yksinkertainen Office-integrointi: Yhden kaapelin telakointi helpottaa moniajoa, ja Thunderbolt™ 3 -liitäntä nopeuttaa suurten tiedostojen siirtoa.

 
Ylivertaista tarkkuutta

Tarkastele projekteja aivan uudella tavalla InfinityEdge-näytöllä ja uskomattomalla 5K Ultra HD -tarkkuudella, jossa yksityiskohdat näkyvät hämmästyttävän terävästi yli 8 miljoonan pikselin ansiosta. Jos käsittelet runsaasti värejä sisältäviä töitä, kuten CAD/CAM, grafiikka, pelit tai animaatiot, videomuokkaus tai tietovälineen luonti, Dell PremierColor takaa jopa 100 %:n AdobeRGB minimum gamut -näytön, ja saat näin kaipaamasi laadun ja tarkat yksityiskohdat.

 

Dell 5520 Precision tuote-esite

 

Dellin Precision Optimizer parantaa tuottavuutta 

 

Precision-tehotyöaseman mukana toimitettava maksuton Dellin Precision Optimizer poistaa summittaiset mukautetut asetukset ja määrittää tehotyöaseman käyttämään automaattisesti suosituimpia Independent Software Vendor (ISV) -sovelluksia mahdollisimman nopeasti. Sisältää keskitetyn hallinnan Microsoft SCCM:n ja KACE:n avulla, järjestelmän luotettavuutta parantavan yksinkertaistetun järjestelmänhallinnan, yksityiskohtaisen analyysin sekä älykkäät ilmoitukset, jotka käsittelevät ennakoivasti resurssien pullonkauloja ja sertifioitujen näytönohjainten ladattavia tiedostoja – kaikki tyylikkäässä, uudessa käyttöliittymässä.