DELL Financial Services

 

 

RAHOITUKSELLA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ HUOMISTA

Dell Financial Services tarjoaa alan kattavimman IT-rahoitusvalikoiman. Tee rahoituspäätös nyt ja maksa parhaista IT-ratkaisuista vähemmän 36 kuukauden FMV-vuokrasopimuksella*. FMV – leasing on keino hankkia IT-laitteistoa maksamalla pelkästään sen käytöstä, ei omistamisesta. Leasingin lopussa voit palauttaa teknologian ja päivittää sen, pidentää käyttöaikaa tai ostaa laitteet. Ratkaisun ansiosta maksat loppujen lopuksi vähemmän kuin käteishinnan.

Dell Financial Services tarjoaa etuja ja mahdollisuuksia, joiden ansiosta pystyt helpommin hyödyntämään rahoitusprosessia ja muuttamaan liiketoimintaa. Dell Financial Services -ratkaisut on suunniteltu tarjoamaan sinulle vapauden hankkia ja käyttää oikeanlaisia teknisiä ratkaisuja nyt heti eikä vasta sitten, kun budjetti sallii.

 

 

 

 

 

ÄLÄ JÄTÄ KÄYTTÄMÄTTÄ – HANKI OIKEA TEKNOLOGIA NYT HETI HYÖDYNTÄMÄLLÄ DELL FINANCIAL SERVICES -TARJOUKSIA!

Kampanjatarjous

Jos järjestelmiesi päivittäminen etukäteen määritellyn syklin mukaan ei ole sinulle tärkeää, mutta olet kiinnostunut edullisesta maksuratkaisusta 36 tai 48 kuukauden ajaksi. 1,75% kampanjamme saattaa sopia tarpeisiisi paremmin. Tämä 1,75%;n kampanja on saatavilla päätelaitteille, palvelimille, tallennus- ja verkkoratkaisuille.

Kampanjatarjoukset päättyvät 2. helmikuuta 2020

KYSY DELL FINANCIAL SERVICE RAHOITUSTARJOUSTA DELLIN  IT-RATKAISUISTA G30 ASIANTUNTIJALTASI

*Fair Market Value Lease (FMV) -rahoituskampanjaa hyödyntämällä omistamisesta aiheutuvat kokonaiskustannukset (total Cost of Ownership, TCO) ovat 87% 36 kuukauden vuokrakauden aikana verrattuna käteisostohintaan. Tämä mahdollistaa säännölliset päivitykset laitekantaan, suojaa niitä vanhentumiselta ja pitää IT:n budjetin hallittavissa koko sopimuskauden ajan.