Contour Design - ergonomisten tietokonehiirten markkinajohtaja

 

IHANTEELLINEN TYÖSKENTELYTAPA SOPIVIEN TYÖVÄLINEIDEN AVULLA

Tuntikausien tietokonetyöskentelyssä hyvä ergonomia syntyy vaihtelevuudesta ja hyvistä työvälineistä. Jos vietät tietokoneella useita tunteja päivittäin, olet varmasti ainakin toisinaan – pahimmassa tapauksissa useinkin – kokenut kipuja kädessä ja ranteessa. Onneksi on olemassa työvälineitä, jotka voivat lievittää tai ehkäistä kipuja. 

Countour Desingn tarjoaa asiakkailleen ergonomisia apuvälineitä, joiden avulla he voivat työskennellä tietokoneella turvallisesti ilman kipua ja rasitusvammoja ja myös ennaltaehkäistä niiden syntymistä. Ergonominen työpiste on olennainen tekijä rasitusvammojen välttämisessä ja fyysisen jaksamisen maksimoimisessa. Panostamalla terveyttä edistäviin ja  ennaltaehkäiseviin toimepiteisiin voidaan välttää sairauspoissaoloja. Panostamalla sopiviin työvälineisiin jaksaa myös työssään paremmin. Huonot työvälineet kuluttavat työntekijän energiaa, jota tarvitaan työtehtävien ratkaisemiseen, mutta jota tuhlaantuu esimerkiksi perinteisen tietokonehiiren kanssa tuskailuun.   

 Contourin ergonomiset tuotteet ovat säädettävissä ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kaikki ergonomiset ratkaisut ovat säädettävissä ja tarjoavat tukea ja mukavuutta – saat siis ergonomisen kokemuksen riippumatta siitä, työskenteletkö mieluummin yhden käden hiirellä vai keskitetyllä hiirellä.

 

 

 

 

Ergonomiset hiiret ja tarvikkeet

Ergonominen hiiri vähentää toistuvista liikkeistä johtuvia vaivoja ja on suunniteltu tekemään työasennostasi mahdollisimman hyvä. Rasitusvammojen ehkäisemiseksi onkin tärkeää, että tietokonehiiri on juuri sopiva käteesi ja tukee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Keskitetty hiiri – RollerMouse 

RollerMouse on ergonomisten hiirten valioyksilö, jonka ansiosta kursorinhallinta kuormittaa kehoa mahdollisimman vähän. Mikäli kärsit käden, hartioiden, niskan ja selän alueen rasituskivuista, RollerMouse on ykkösvalinta juuri sinulle. RollerMousea on helppo käyttää vaihtelevasti molemmilla käsillä, mikä tuo vaihtelua työasentoihin. RollerMousen keskitetty sijainti ja näppärät toiminnot nopeuttavat ja tehostavat työskentelyäsi.

Lataa esite RollerMouse tuotteista

Yhden käden hiiri

Unimousen ja Contour Mousen kaltainen ergonominen tietokonehiiri edistää hyvää käsien asentoa, sillä hiirtä ei tarvitse puristaa tiukasti kuten usein käytettäessä perinteistä hiirtä. Jos tehokkuus on sinulle tärkeintä, voit hyvin valita Contourin valikoimasta sopivan yhden käden hiiren.

Unimouse on markkinoiden ensimmäinen pystyhiiri, jota voi säätää pystysuunnassa ja jossa on lisäksi säädettävä peukalotuki. Unimousesta on saatavana langallinen-/langaton malli sekä oikea- että vasenkätisille.

Lataa Unimouse esite

Contour Mouse -hiirtä on saatavilla montaa eri versiota, joten löydät helposti sinulle sopivan hiiren. Contour Mousea löytyy useita eri kokoja sekä oikea- että vasenkätisille. 

Lataa Contour mouse esite

 

Työperäiset sairaudet aiheuttavat vuosittain suuria kustannuksia niin yrityksille kuin työntekijöille. Sairauspoissaolojen ennaltaehkäiseminen säästää sekä ihmisiä että rahaa, ja siksi yritysten kannattaakin panostaa siihen järjestelmällisesti.

Näppäimistö

Balance Keyboard -näppäimistö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä palkittujen RollerMouse-hiirien kanssa. Kokoonpano tarjoaa paremman ja kuormittamattoman työasennon, jossa kädet asettuvat vartalon eteen ja näin pystyt käyttämään näppäimistöä ja hiirtä tehokkaasti. Näppäimistön strategisesti sijoitetut ja herkät näppäimet vähentävät käsien rasitusta. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön.

Balance Keyboard -näppäimistö on langaton ja toimii kahdella AAA-paristolla. Se liitetään PC- tai Mac-tietokoneeseen langattomalla USB-vastaanottimella. Balance Keyboardin avulla saa täydellisen ergonomisen kokonaisuuden. Säädettävät jalat mahdollistavat helpon kallistuksen kolmeen eri käyttökulmaan: negatiiviseen, neutraaliin ja positiiviseen. 

 

Lataa Balance Keyboard esite

 

Mediaohjain

Contourin multimediaohjain on täydellinen työväline äänen-, videon- tai kuvankäsittelyyn, joka edellyttää shuttle- ja jog-toimintoja. Sisäänrakennettujen  jog- ja shuttle-toimintojen avulla voit muun muassa nopeasti selailla ääni- ja kuvatiedostoja sekä esikatsella kuvakansioita. Multimediaohjain helpottaa aikajanan kelaamista eri nopeuksilla eteen- ja taaksepäin.Multimediaohjain täydentää näppäimistöä ja hiirtä sekä parantaa työnkulkua. Innovatiivinen muotoilu ja intuitiiviset toiminnot vähentävät tarvetta käyttää monimutkaisia pikanäppäinkomentoja tai alavalikkoja.  

Valitse joko kiinteälle työpisteelle suunniteltu ShuttlePRO v2 tai etätyöskentelyyn ja tien päälle sopiva ShuttleXpress. Molemmat mallit sopivat sekä PC- että Mac-ympäristöön ja parantavat nopeasti digitaalista luovuuttasi.

 

Lataa ShuttlePro v2 esite

Lataa ShuttleXpress esite

 

 

HYVÄ ERGONOMIA - TEE TYÖPÄIVÄSTÄSI TERVEEMPI JA TUOTTAVAMPI

Contour Design panostaa tuotteidensa laatuun ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattilaistasoisia luotettavia laitteita asiakkaillemme. Siksi myönnämme 2 vuoden takuun kaikille Contour Designin tuotteille ja takuuaika alkaa ostopäivästä.

Jos Contour Designin tuote aiheuttaa ongelmia, niin pyydämme tutustumaan usein kysyttyjen kysymysten sivuun nettisivuillamme