Asiakaspalveleva yritysmyyjä IT-alalle

Oletko Sinä etsimämme uusi jäsen myyntitiimiimme? Oletko sosiaalinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi, jonka sydämenasia on löytää asiakkaalle juuri sopiva ratkaisu? Ja sattuuko vielä niin sopivasti, että mielenkiintosi suuntautuu IT-alalle ja haluat oppia vielä lisääkin aiheesta? Jos vastasit molempiin kysymyksiin ”kyllä” ja lisäksi haluat työskennellä rennossa ja kehittämishenkisessä tiimissä, Sinä todellakin kuulostat etsimältämme henkilöltä.

Keitä me olemme?

Soluto Oy on IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme paras paikka keskittää IT-tarpeet ja haluammekin tarjota asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman. Tarjoamme asiakkaillemme IT-ylläpito ja -tukipalveluita, IT-järjestelmien suunnittelua ja rakentamista, laitetoimituksia oman verkkokauppamme kautta, kiinteähintaisia kuukausipalveluita ja useita muita palveluita (esim. IT-laitteiden lyhytaikaista vuokrausta).

Sen lisäksi, että haluamme olla asiakkaillemme paras paikka keskittää IT-tarpeet, haluamme olla myös työntekijöillemme paras paikka työskennellä. Meillä työntekijän mielipiteellä ja kehittämisehdotuksilla on oikeasti merkitystä ja meillä työntekijät pääsevät halutessaan osaksi kehittämistiimejämme. Lisäksi bonusjärjestelmämme on mietitty niin, että jokainen solutolainen pääsee nauttimaan ihan euroissa hyvästä menestyksestä. Olemme kasvuyritys ja jo vuosia kasvattaneet liikevaihtoamme n. 20% vuosivauhdilla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan myynnin tiimissämme, missä toimit asiakaspalvelevana yritysmyyjänä. Työssäsi toimit sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme kanssa. Yritysmyyjänä vastaat asiakkaidemme yhteydenottoihin liittyen mm. IT-laitehankintoihin, IT-kuukausipalveluihin ja IT-tukeen. Palvelet asiakkaitamme tarjous- ja tilauspyyntöasioissa puhelimitse ja sähköpostitse toimistoltamme käsin.

Saat työtehtäviisi perehdytyksen ja myynti- ja teknisen tiimimme vahvan tuen. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin liittyen IT-laitteisiin, ohjelmistoihin ja pilvipalveluihin.

Mitä toivomme sinulta?

Olet jo vastannut ”kyllä” alun kysymyksiin. Ne kiteyttävät olennaisimmat siitä, mitä toivomme sinulta. Tässä kuitenkin vielä tarkennusta siihen, mitä sinulta toivomme:

  • Olet sisikuntaasi myöten asiakaspalveluhenkinen: haluat vastata nopeasti asiakkaiden yhteydenottoihin, haluat asiakkaan saavan parhaan mahdollisen vastauksen ja ratkaisun tarpeeseensa, viihdyt asiakkaiden kanssa puhelimessa ja osaat asettaa sanasi suullisesti ja kirjallisesti niin, että asiakas kokee saaneensa ensiluokkaista palvelua
  • Tunnet IT-laitteet ja niiden peruskäsitteet
  • Tunnet pk-yrityksissä käytettäviä IT-ratkaisuja ja -palveluita
  • Osaat tehdä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tarjouksia
  • Olet työntekijänä itsenäinen ja kannat vastuun omasta työstäsi. Osaat myös pyytää apua tiimiltäsi ja delegoida tehtäviä muille
  • Olet kollegoidesi mielestä hyvä tyyppi
  • Työtehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Muutakin kielitaitoa saatat päästä käyttämään
  • Taustasi tulee olla puhdas (teemme turvaselvityksen)
  • Toivomme sinulta kokemusta myyntityöstä, mutta työkokemuksen pituus ei ole ratkaiseva tekijä vaan muut edellä mainitut tekijät

Kuulostaako edelleen siltä, että juuri Sinä olet etsimämme henkilö?

Lähetä meille työhakemuksesi ja CV:si osoitteella rekrytointi@soluto.fi . Hakuaika jatkuu kunnes löydämme meille sopivan henkilön. Jos siis koet, että tämä on juuri sinun paikkasi, älä jää miettimään vaan laita hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään!

www.soluto.fi

www.yritystenverkkokauppa.fi

www.it-vuokraus.fi