Tiedote 1.1.2017

topTEAM IT Oy G30 -ketjuun


topTEAM IT Oy:n on otettu jäseneksi valtakunnallisesti toimivaan G30 -ketjuun. Rauman ja Porin talousalueelle laajentunut G30 -ketju panostaa voimakkaasti valtakunnallisten ICT-palveluden ja –ratkaisujen toimituksiin.  Valtakunnallinen ja alueellisesti palveleva palvelumalli on tuonut selkeät edut jäsenten liiketoimintaan ja saanut asiakkailta hyvän vastaanoton.

 ”topTEAM IT Oy täydentää erinomaisesti G30 -ketjun alueellista tarjoomaa vahvalla erityis- ja palveluosaamisellaan” G30 Finland Oy:n toimitusjohtaja Erkki Mattsson toteaa. ”Myös maantieteellisesti saamme heidän kauttaan kaivattua lisävahvistusta mm. Satakunnan alueelle.”

”Molempien visioissa on vahva kasvu Suomen markkinoilla ja näemme yhteistyön auttavan molempien pääsyä tavoitteisiinsa sekä vahvistavan asemaamme markkinassa.” topTEAM IT Oy:n toimitusjohtaja Birgitta Roslin toteaa.

G30 – ketju toimii yli 30:llä paikkakunnalla ja yli 300 asiantuntijan voimin valtakunnallisesti. Toimitamme suomalaisille pk-yrityksille korkealuokkaisia ict-ratkaisuja ja –palveluita, jotka tuovat asiakkaille selkeitä kustannussäästöjä ja tehokkuutta tietotekniikan hyödyntämiseksi asiakkaiden omassa liiketoiminnassa.

topTEAM IT Oy kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme kattaa yrityksen tarpeet ict-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelun.

Lisätietoja:

topTEAM IT Oy, Birgitta Roslin, 010 574 7511, birgitta.roslin@topteam.fi

G30 Finland Oy, Erkki Mattsson, 0400 172271, erkki.mattsson@g30.fi