IT-asiantuntija (Apple)

Oletko Sinä etsimämme uusi jäsen tekniikan tiimiimme? Sykkiikö sydämesi Applelle ja Mac-työasemaympäristöjen salojen selvittämiselle? Voit olla kokenut konkari tai vasta työurasi alussa, tärkeintä on, että mielenkiintosi suuntautuu Apple-ympäristöihin. Eduksi on, jos hallitset myös Windows-ympäristöistä ainakin perusteet. Jos koet sopivasi edellä olevaan kuvaukseen ja lisäksi haluat työskennellä rennossa ja kehittämishenkisessä tiimissä, Sinä todellakin kuulostat etsimältämme henkilöltä.

Keitä me olemme?

Soluto Oy on IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme paras paikka keskittää IT-tarpeet ja haluammekin tarjota asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman. Tarjoamme asiakkaillemme IT-ylläpito ja -tukipalveluita, IT-järjestelmien suunnittelua ja rakentamista, laitetoimituksia oman verkkokauppamme kautta, kiinteähintaisia kuukausipalveluita ja useita muita palveluita (esim. IT-laitteiden lyhytaikaista vuokrausta). Tarjoamme IT-ylläpitoa ja -tukea niin Windows- kuin Apple-ympäristöissäkin.

Sen lisäksi, että haluamme olla asiakkaillemme paras paikka keskittää IT-tarpeet, haluamme olla myös työntekijöillemme paras paikka työskennellä. Meillä työntekijän mielipiteellä ja kehittämisehdotuksilla on oikeasti merkitystä ja meillä työntekijät pääsevät halutessaan osaksi kehittämistiimejämme. Lisäksi bonusjärjestelmämme on mietitty niin, että jokainen solutolainen pääsee nauttimaan ihan euroissa hyvästä menestyksestä. Olemme kasvuyritys ja jo vuosia kasvattaneet liikevaihtoamme n. 20% vuosivauhdilla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan tekniikan tiimissämme, missä otat vastuullesi erityisesti Apple-ympäristöihin liittyviä ongelmia. Solutossa tekniikan työtehtävät koostuvat joko pääosin etätukena suoritettavista työtehtävistä (helpdesk), yhdistelmästä etätukea ja asiakkaalla tehtävää lähitukea tai vaativimpien asiakasympäristöjen hallinnasta ja asiantuntijatehtävistä. Osaamisestasi riippuen sijoitut johonkin näistä kolmesta työtehtäväkokonaisuudesta. Meille tulevat tukipyynnöt kohdistuvat sekä Windows- että Apple-ympäristöihin ja osalla asiakkaistamme on sekaympäristöjä, joten osaaminen molemmista ympäristöistä on hyödyksi ongelmia ratkottaessa. Saat työtehtäviisi perehdytyksen ja teknisen ja myyntitiimimme vahvan tuen.  Aloitettuasi työssäsi arvioimme yhdessä, tarvitsetko lisäkoulutusta osaamisesi kehittämiseksi ja tarjoamme tarkoituksenmukaista koulutusta.

Mitä toivomme Sinulta

  • Olet sisikuntaasi myöten asiakaspalveluhenkinen ja haluat auttaa asiakasta kaikella sillä taidolla, mikä sinulla on
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja ymmärrät, milloin asiakkaaseen on tarpeen olla yhteydessä. Ilmaiset itseäsi sujuvasti niin puhelimitse, sähköpostitse kuin asiakkaan luona paikan päällä
  • Olet työntekijänä itsenäinen ja kannat vastuun omasta työstäsi. Osaat myös pyytää apua tiimiltäsi ja delegoida tehtäviä muille
  • Olet kollegoidesi mielestä hyvä tyyppi
  • Työtehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Muutakin kielitaitoa saatat päästä käyttämään
  • Taustasi tulee olla puhdas (teemme turvaselvityksen)

Työn vaatima tekninen osaaminen

  • Hallitset Apple-ympäristöt ja niiden ongelmanratkaisut
  • Hallitset ainakin perusteet Windows-ympäristöistä ja niiden ongelmanratkaisusta
  • Perustietämys lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet-liittymistä

Kuulostaako edelleen siltä, että juuri Sinä olet etsimämme henkilö?

Ei muuta kuin yhteydenottoa meillepäin. Lähetä meille työhakemuksesi ja CV:si osoitteella rekrytointi@soluto.fi . Hakuaika päättyy ma 9.12. klo 16.00. Jos siis koet, että tämä on juuri sinun paikkasi, älä jää miettimään vaan laita hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään!

www.soluto.fi

www.yritystenverkkokauppa.fi

www.it-vuokraus.fi